CLT-paneler

 

CLT-teknologi med massivt tre er den mest avanserte trebyggteknologien. CLT kan brukes i alle lastbærende og visuelle strukturer på huset: underetasje, mellometasje, tak, yttervegger, skillevegger, rekkverk, terrasser og balkonger. De ytre veggene og taket er de viktigste strukturene for å oppnå dampsperre, ren inneluft og strukturell sikkerhet.

 

 

GRUNNLEGGENDE INFORMASJON:

  • CLT = Krysslaminert tre
  • Et massivt trepanel som består av krysslaminerte lag av treplater.
  • CLT-elementet har minst tre lag.
  • Maksimal elementstørrelse er 3,5×16 m, og elementtykkelsen er 60–500 mm.
  • Lastbærende struktur, ikke-komprimerbar, lufttett og isolerende.
  • Overflaten kan etterbehandles på utallige måter.

Vi leverer bearbeidede modulære konstruksjonselementer ved bruk av CLT-paneler som strukturmateriale. Vi bruker CLT-paneler fra en rekke produsenter. Vi velger våre råmaterialer i henhold til prosjektets formål og kundens behov. Vår spesialkompetanse ligger i å produsere synlige flater i massivt tre. Våre installasjonsspesialister er de mest erfarne CLT-elementinstallatørene i Skandinavia.

Bruken av massivtremoduler (romelementer) eller massivtre-veggelementer i bygging blir stadig mer vanlig. Fordelene med massivt tre kombinert med industrimodulproduksjon er nøkkelen til å løse boligmangelen, reduserte utslipp av karbondioksid og økt levekomfort med omsorg for helsen. Massivtremoduler muliggjør også kostnadseffektive løsninger for kontorbygg og offentlige rom.

Vi produserer og leverer CLT-moduler til fleretasjes bygninger, rekkehus og byhus. Massivtremoduler kan være bruksklare for leiligheter på opp til 80 kvadratmeter.

Primary Color
default
color 2
color 3
color 4
color 5
color 6
color 7
color 8
color 9
color 10
color 11
color 12