Vi tilbyr seks forskjellige kontraktsmuligheter tilpasset våre kunders ulike behov.

Vår nøkkelferdige løsning passer best for dere som vil at vi skal håndtere alt – fra design til tillatelser, bygging og ferdigstillelse.

  • Ved å gjøre alt internt forenkler vi prosessen for kunden dramatisk, samtidig som vi gir svært konkurransedyktige tids- og prisgarantier.

På den andre siden er våre løsninger for kun den modulære delen av prosjektet mer egnet hvis dere har eksisterende ordninger for byggingen på stedet.

  • Under disse alternativene vil deres profesjonelle designere håndtere arkitektur, teknisk utvikling, lokale tillatelser, inspeksjoner og godkjenninger, og entreprenørene håndtere byggingen på stedet.
  • Vi tar oss av byggingen av modulenhetene utenfor stedet, inkludert arkitektur, teknisk utvikling, statlige tillatelser, inspeksjoner og godkjenninger.

#1: Nøkkelferdig (hovedentreprenør)

Vi vil være ansvarlig for alle aspekter av byggingen, bortsett fra byggeteknikk og oppmåling, til en garantert pris. Dette inkluderer design, tillatelser, bygging på og utenfor stedet, inspeksjoner og innhenting av alle godkjenninger – og alt i mellom.

#2: Nøkkelferdig med eiers tekniske rådgivere

Vi kan jobbe med deres egne utvalgte tekniske kontroll- og prosjektstøtteressurser. I tillegg til byggeteknikk og oppmåling vil dere håndtere arkitektur, teknisk utvikling, lokale tillatelser, inspeksjoner og godkjenninger for byggingen på stedet. Våre profesjonelle designere håndterer arkitektur, teknisk utvikling, statlige tillatelser, inspeksjoner og godkjenninger for byggingen utenfor stedet.

#3: Transport, reising og ferdigstillelse av moduler

Vi håndterer alt relatert til modulproduksjon utenfor stedet. Dette inkluderer arkitektur, teknisk utvikling, statlige tillatelser, inspeksjoner og godkjenning med hensyn til bygging utenfor byggestedet, transport av ferdige enheter fra fabrikk til prosjektsted, arrangering av kran og montering av modulære enheter på fundament. Vi utfører også alle forbindelser inne i modulene for el, rør, mekanikk og forbindelsesvegger, og installerer og etterbehandler modulene på stedet.

Dere vil være ansvarlig for alle andre byggeoppgaver på stedet, herunder gravearbeider, fundamentering, rørlegging utendørs, el osv.

#4: Transport, reising og sikring av moduler

Vi håndterer alt relatert til modulproduksjon utenfor stedet (på fabrikken). Dette inkluderer arkitektur, teknisk utvikling, statlige tillatelser, inspeksjoner og godkjenning med hensyn til bygging utenfor byggestedet, transport av ferdige enheter fra fabrikk til prosjektsted, arrangering av kran og montering av modulære enheter på fundament.

Entreprenøren deres tar seg av alle andre byggearbeider på stedet, herunder fundamentering, forbindelser for el, rør, mekanikk og forbindelsesvegger innendørs og mellom moduler, samt installering og etterbehandling av moduler.

#5: Modultransport

Vi håndterer alt relatert til modulproduksjon utenfor stedet. Dette inkluderer arkitektur, teknisk utvikling, statlige tillatelser, inspeksjoner og godkjenning med hensyn til bygging utenfor byggestedet, transport av ferdige enheter fra fabrikk til prosjektsted.

Entreprenøren deres vil så håndtere den videre byggingen fra dette punktet. Dette vil omfatte arrangering av kran, montering av modulenheter på fundament og gjøre alle forbindelser for el, rør, mekanikk og forbindelsesvegger innendørs, samt installering og etterbehandling av moduler.

#6: Fabrikkmodulløsning

Vi håndterer alt relatert til produksjon av modulenheter utenfor stedet, inkludert arkitektur, teknisk utvikling, statlige tillatelser, inspeksjoner og statlige godkjennelser med hensyn til fabrikkbyggingen.

Entreprenøren vil sørge for henting og transport av de ferdige modulene, arrangering av kran og montering av modulene på stedet, inkludert alle forbindelser for el, rør, mekanikk og forbindelsesvegger i modulene, samt installere og etterbehandle moduler.

Primary Color
default
color 2
color 3
color 4
color 5
color 6
color 7
color 8
color 9
color 10
color 11
color 12