Modulgruppen AS` prosess har skalerbare design for å skape vakre og unike bygninger enkelt og effektivt for å betjene en rekke ulike bransjer.

Fra klasserom til barnehager, enkeltboliger til leilighetsbygg, fengselsceller til politistasjoner, enkeltrom til gruveleirer – mest sannsynlig har du sett en eller flere av våre bygninger allerede. Modulgruppen AS bruker innovative metoder innen design, produksjon og bygging av permanente modulære og flyttbare bygninger innen utdanning, statlig virksomhet, bolignæringen og næringslivet. Vi er stolte av å jobbe i samarbeid med kundene våre om å skape funksjonelle rom, ikke bare for i dag, men for generasjonene fremover.

Utforsk noen av de mest populære bruksområdene nedenfor:

 • Turisme
 • Boliger
 • Studenthotell og vandrerhjem
 • Leilighetsbygninger
 • Modulbygg til militæret
 • Skolebygg og midlertidige paviljonger
 • Kontormodulbygg
 • Skylagringsbygninger
 • Fast food-restauranter
 • Helse- og bildesentre
 • Kontorbygninger
 • Nødhjelpsprogrammer
 • Sosiale boliger

Utdannelsesbygg (modulære skoler og klasserom)

Utdanningsinstitusjoner i dag står overfor en rekke utfordringer, som økende brukermasse, aldrende fasiliteter og kontinuerlig endringer i læringsmiljøer. Vi har utviklet en rekke utdanningsfasiliteter fra standard modulære klasserom til to- og treetasjes permanente modulære bygninger som gir skoler raske og effektive løsninger som leveres effektivt utenom opplæringsperiodene, for å møte kundenes driftsbehov.

Boliger

Modulgruppen AS har i flere år levert ulike modulære små sosiale boliger og vanlige familiehus til skandinaviske kunder, og tilbyr innovative og fleksible design for å imøtekomme individuelle behov.

Kommersielt

Modulgruppen AS har levert en rekke modulære løsninger til gruvenæringen, næringslivet, kraft og forsyning, og bygg- og anleggssektoren. Vi har en mangfoldig erfaring med å samarbeide med både små og store organisasjoner for å tilby fleksible løsninger for kundene.

Kontor-/administrative bygninger kan bygges med varierende grad av kvalitet, for kort eller lang sikt, eller permanente bygninger.  Mange innser at modulkontorer ikke lenger bare er for midlertidig kontorlokaler, og at de kan bety lave kostnader og lite ferdigstillelsesarbeid.

Moderne bygninger over en eller flere etasjer kan konfigureres på flere måter for å inkludere uavhengige kontorer, konferanserom, elegante lobbyer, kjøkken, toaletter og store åpne rom for båser eller andre skilleveggsystemer.

Statlig virksomhet

Modulgruppen AS har levert tilpassede modulære løsninger til statlige organer, herunder til vegvesenet, politiet og BaneNOR, samt sosialboliger til kommuner, som inkluderer utstyrsbygninger og driftssentre, samt midlertidige anlegg for å møte myndighetsavdelingers kortsiktige og langsiktige behov.

Modulære helsebygg

Medisinske fasiliteter står ofte overfor umiddelbare behov for økt kontor-, klinikk-/laboratorie- eller lagringsplass.

Permanente modulbygg gir stille, trygge og rene fasiliteter for medisinsk, kirurgisk, klinisk, laboratorie- og tannhelsebruk. Når organisasjoner eller lokalsamfunn trenger en ny rehabiliteringsklinikk, beredskapsrom, operasjonsrom, sykehusutvidelse, laboratorie, diagnostikksenter eller et annet medisinsk anlegg, kan modulære helsetjenestebygninger tilpasses de strammeste budsjettene, samtidig som de opprettholder strenge medisinske og estetiske spesifikasjoner.

Midlertidige modulære bygninger som brukes til helseformål, designes og bygges i henhold til kompromissløse kvalitetsstandarder. En ny klinikk, sykehusutvidelse, laboratorium, diagnostikksenter, tannlegekontor eller annet medisinsk anlegg kan åpnes og betjene lokalsamfunn på så lite som noen få dager. Når man ønsker å betjene pasienter så raskt som mulig i så trygge og estetisk tiltalende miljøer som mulig, er modulære medisinske bygg et utmerket alternativ.

Midlertidige og permanente modulbygg for innkvartering

Modulgruppen AS har erfaring og ressurser til å levere midlertidige og permanente modulære rom av høyeste kvalitet til kommersielle kunder. Dette gjør at dere kan fokusere fullt og helt på å holde virksomheten gående. Modulbygg Gruppen AS bygger kvalitetsløsninger som kan brukes til å huse overnattingsgjester, butikker og mange andre kommersielle bruksformål.

Primary Color
default
color 2
color 3
color 4
color 5
color 6
color 7
color 8
color 9
color 10
color 11
color 12