Om OSS

Vårt oppdrag og vår visjon

Vårt oppdrag og vår visjon

Vårt oppdrag:

Vår oppgave er å bygge modulære miljøer for mennesker, ikke steder: Den perfekte løsningen for deg og teamet ditt.

Modulbygg Gruppen AS` motto er: «Vi jobber for fremtiden sammen med kundene våre –og skaper ny verdi for dem.» Mottoet representerer selskapets sterke vilje til å skape nye verdier og oppfylle sitt sosiale ansvar for en bedre morgendag for alle.

Vi vurderer omfanget av prosjektet og gir deg nøyaktig det du trenger for å få best mulig resultat. Se for deg lynraske, skreddersydde byggeløsninger som inkluderer alt fra finansiering, design og utførelse til innredning, teknisk oppsett og vedlikehold.

Vårt team av eksperter kan gjøre alt eller skreddersy prosjektet til dine spesifikke behov. Vi er spesialister på enkle bestillinger, komplekse løsninger og alt i mellom! Uansett hvor stort eller lite prosjektet er, er vi tilgjengelige for å møte dine behov.

Vår visjon:

Modulbygg Gruppen ASfortsetter å lede an i utviklingen ved å benytte modulbygg for personer som søker en miljøvennlig, raskere byggeløsning til deres behov. Gjennom de ulike og kollektive styrkene til våre bygg-og designteam utvider vi grensene for modulbygg for å sikre høykvalitetsprosjekter og ypperlig kundeservice. Vi er stolte over å anses som et etisk, serviceorientert selskap som overgår kundenes forventninger.